Virtual Museum

Farklı kültürlerin ve yaşam tarzlarının buluştuğu bir proje; Virtual Museum. Öğrenciler tarafından oluşturulan bu proje geçmiş, şuan ve geleceği, insanların geçmiş yaşamlarıyla şuan ki yaşamlarını kıyaslayarak gelecek nesillere ilham olmayı amaçlamaktadır. Projemizin kurucusu Romanya'dan bir lisedir. Biz katılımcı okul olarak projede yer almaktayız. Projede Yunanistan, İtalya, Yunanistan, Romanya ve Türkiyeden toplam 14 okul yer almaktadır. Okulumuzda 15 öğrenci projeye aktif katılım sağlamaktadır.

Projenin hedefleri;

·         Katılımcıların dil ve iletişim becerilerini geliştirmek

·         Öğrencilerin topluma sivil katılımını teşviş etmek

·         Sosyal aidiyet duygusunu ve çeşitliliğe saygıyı arttırmak

·         Çevresel konularda hassasiyet oluşturmak

·         Dijital becerileri geliştirmek

Projemiz 22 Aralık 2022 tarihinde resmen başlamış olup Mayıs ayına kadar devam edecektir. Proje kapsamında yapılacak olan etkinlikler hem okuldaki etwinning köşemizde hem de websitemizde duyurulacaktır.

Yayın: 19.01.2023 - Güncelleme: 19.01.2023 10:11 - Görüntülenme: 136