Okul Aile Birliği

Okul Aile Birliği;

Öğretmenler, aileler ve veliler arasında iletişimi sağlayarak; öğrencilerin daha iyi eğitim alması amaçlı oluşturulmuş tüzel bir kurumdur. Bu tüzel kurum, kurulduğu okulun adını alır. Okul Aile Birliği Yönetmeliği, MEB tarafından düzenlenmiştir. Bu yönetmelik doğrultusunda amaçlar ve görevler yerine getirilir.

Birliğin Organları:

1- Genel Kurul: Üyelerden oluşur. Okul açılınca müdürün davetiyle, ya da en geç ekim ayının sonunda toplanır. Genel kurul toplantılarında kararlar, oy çokluğu ile alınır.

2- Yönetim Kurulu: Yönetim kurulu, sadece anne-baba olan velilerden ve okul yaptırmış olan hayırseverlerden oluşur. Görev süresi bir yıldır.

3- Denetleme Kurulu:  Yılda en az iki kere yönetim kurulunun faaliyetlerini inceler.

Okul Aile Birliği Yönetim Kurulu

1-    İsmail TUĞTEKİN (Başkan)

2-    Nihan GÜNLÜ (Başkan Yardımcısı)

3-    Ayşe BAYKARA (Muasip Üye)

4-    Eda NURDOĞAN (Üye)

5-    Gülen BÜTÜNER (Üye)

Okul Aile Birliği Denetim Kurulu

1- Yücel ATABAY (Asil)

2- Erdal KARABURUN (Asil)

3- Müjde AKGÜN (Asil)

4- Öner USLU (Yedek)

OKUL AİLE BİRLİĞİ BANKA HESAP NUMARASI

MUĞLA MERKEZ ZİRAAT BANKASI ŞUBESİ          35807052-5002

Milli Eğitim Bakanlığının ''Kişisel Verilerin Korunması'' konulu resmi yazıları gereğince okul web sitelerinde bulunan; doğum tarihi, doğum yeri, özgeçmiş, telefon, motorlu araç plakası, fotoğraf ve IP numarası gibi kişisel veriler web sitemizden kaldırılmıştır.

İlgili resmi yazı için tıklayınız.

Yayın: 07.12.2012 - Güncelleme: 14.03.2024 14:19 - Görüntülenme: 3704